You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Perifériális műanyagipar

Cégünk 2001-óta foglalkozik a műanyagiparban használatos perifériális gépek és eszközök forgalmazásával. Ezt megelőzően tapasztalatokat szereztünk a papír, fa, műanyag, gumi, üveg és alumínium öntvények újrahasznosításban használatos darálók és shredderek területén is.

Jelenleg főleg a műanyagipar területén használatos eszközök forgalmaásával foglalkozunk.

Az ezen a területen forgalmazott termékek körébe tartoznak a késes, a lassú fordulatú körmös darálók és shredderek, az ezekhez használatos porleválasztó és portalanító berendezések, a termékek kihordásában, mozgatásában és csomagolásában használatos egyenes, ívelt, mérleges és deponáló szállítószalagok, szeparátorok, szinező- ás adalék anyagok gravimetrikus és volumetrikus adagolását végző berendezések, granulátum keverő, szállító és szárító berendezések, valamint szerszám temperáló berendezések és nem utolsó sorban az apró termékek szétszóródását megakadályozó szerszámlezáró függönyök és csúszdák és a termékek kiszedésében és mozgatásában használatos robot megfogó elemek, pl. szívó tappancsok, megfogók, ollók, stb. forgalmazása.

A termékek minőségét garantálják a neves, elsősorban európai gyártók: a francia Mo.Di.Tec, az olasz C.M.G. S.p.A., CRIZAF s.p.a. és Main Tech srl, a német Digicolor GmbH, az osztrák Ratio-Systeme GmbH & Co. KG, valamint a ColorSave gravimetrikus adagolót gyártó izraeli Liad Weighing and Control Systems Ltd.

Mesterkeverék adagoló

ColorSave Gravimetrikus csigás adagoló

Enguszdarálók

Késes és lassú fordulatú körmös darálók

Szállítószalagok

Szállítószalagok

 

Töltő és tároló rendszerek

Crizaf gyártmányú tárolórendszerek.

Granulátum keverők

Granulátom keverők.